Leidschendam - Rijschool Future

Rijschool Leidschendam

Plan vandaag nog je gratis proefles

Ben je woonachtig in Leidschendam, meld je dan direct aan voor een proefles bij onze Autorijschool Leidschendam.

Gratis proefles aanvragen

Tijdens de proefrijles kruip je zelf 90 minuten achter het stuur. Zo kijken we naar jouw vaardigheden en bepalen we met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Ook bespreken wij samen welk pakket het best bij jou past en wat dit gaat kosten.

 • Eerst proefles daarna beslissen
 • We halen je thuis op
 • Weten waar je aan toe bent
 • Geen verrassingen achteraf
Onze leerlingen geven ons een

Wat zit er inbegrepen in het lespakket

Gratis Theoriecursus

t.w.v. €89,50

Gratis Theorie Examen

t.w.v. €45,00

Rijlessen in Leidschendam

Voor de goedkoopste prijs

Bij onze Rijschool in Leidschendam leggen we de basis voor vele veilige en vooral leuke kilometers die gaan volgen. Onze rij-instructeurs staan zeven dagen per week voor je klaar om samen met jou de weg op te gaan en uiteindelijk je rijbewijs te behalen.

Rijbewijs tarieven

Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Afhankelijk van jouw wensen heeft Rijschool Future voordelige rijlespakketten ontwikkeld. Deze rijlessen kan je online afrekenen.

Waarom kiezen voor Rijschool Future in Leidschendam?

Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door veel aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling achter het stuur. Samen met jouw ervaren instructeur, bewaken we jouw ontwikkeling en vaardigheden. Uiteindelijk hebben leerlingen hierdoor minder lessen nodig en halen sneller het rijbewijs.

Onze prijs

Losse les

Nu voor €45per uur
 • Betaal per uur, per pakket of gespreid per maand
 • Plan elke dag van de week lessen in
 • Klantenvertellen beoordeling van 9.9
Pakketten en prijzen

Rijles in je eigen tempo

Je kunt meerdere lessen per week afspreken in Leidschendam en rijden we vaak 2 rijlessen van 60 minuten. Zo heb je genoeg tijd om alle vaardigheden die je nodig hebt onder de knie te krijgen.

Op jouw manier

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw persoonlijkheid en leervaardigheid, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen in Leidschendam.

Gedreven rijinstructeurs

Je krijgt altijd rijles van een gedreven instructeur met specialisatie in faalangst die niet zal rusten totdat jij dat roze pasje in je portemonnee hebt.

Wat anderen over ons zeggen

10
star star star star star

Ik had mijn rijlessen bij deze rijschool en heb alles in 1 keer gehaald. Alles wordt rustig en netjes uitgelegd en er wordt voldoende tijd besteed aan jou tot je alles goed onder de knie hebt!

Paul docter
10
star star star star star

Ik heb met veel plezier rijles gevolgd bij Perkash. Ik vind hem een heel goede lerlaar: rustig en geduldig en heel scherp(niets ontgaat hem) zodat ik erg op mijn gemak was,en met steeds meer vertrouwen achter het stuur zat. Hij wist heel goed in te schatten hoeveel feedback ik tijdens het rijden kan verwerken.Ik had een leuke klik met hem, Perkash is heel aardig.

Joost
10
star star star star star

Bij Rijschool Future heb ik top kwaliteit rijlessen gehad. Geduld,respect en vertrouwen. Je voelt je gewoon op je gemak.Heel relax, geen gespannen sfeer in de auto. Ik als leerling heb heb een ontzettend fijne rijlessen achter de rug. Echt klasse. Ik heb mijn rijbewijs ook in 1 keer gehaald Rijschool Future nogmaals bedankt

Shanta
10
star star star star star

Mijn rijlessen bij Rijschool Future heb ik met heel veel plezier gevolgd. De rij-instructeur is zo geduldig, geeft veel aandacht en is begripvol. Komt altijd op tijd, is niet bezig met zijn telefoon(wat bij andere rij-instucteurs wel het geval is).Krijg heel veel tips en goede uitleg.Kortom een top rijschool, raad ik een ieder aan die van plan is om rijlessen te volgen. P.S heb mijn rijbewijs ook in 1 keer gehaald.

Guusje
10
star star star star star

Zeer kundige instructeur naar mijn beleving en je weet eerlijk waar je aan toe bent met betaling, afspraken op papier enzovoort. Daar ik veel berichten lees en in mijn omgeving negatieve verhalen hoor van rijscholen die de afspraken niet nakomen en waarbij je ontzettend lang moet wachten, adviseer ik oriënterende mensen die willen starten met een rijopleiding dit bij rijschool Future te doen.

Arupa
10
star star star star star

Na een zeer slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik overgestapt bij Perkash. Zeer professionele en vriendelijke rijinstructeur. Beste rijinstructeur met veel geduld en aandacht. Alles op eigen tempo. Een rijinstructeur die heel erg gefocust is op persoonlijke begeleiding en je heel erg goed helpt. Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ben Perkash zeer dankbaar!!

Fauwsianath
10
star star star star star

Ik heb altijd zonder problemen met rijschool Future gereden. De instructeur geeft op een hele prettige manier les en zorgt ervoor dat je ook echt weet wat je doet. Je ziet meteen dat de instructeur veel ervaring heeft en weet waar hij over praat. Door te lessen bij rijschool Future ben ik in 1x geslaagd!

Santosh
9,3
star star star star star_half

Na meerdere rij-instructeurs gehad te hebben, ben ik gaan lessen bij Perkash. Hij kan goed uitleggen, heeft veel geduld en geeft je tijdens het lessen bruikbare tips en trics. Hierdoor kreeg ik meer zelf vertouwen en ben ik natuurlijk geslaagd. Ook langs deze weg bedankt Perkash, je bent een Topper!

Sjarla
10
star star star star star

Via een andere rijschool ben ik in contact gekomen met Perkash. Ik ben blij dat ik hem als rij-instructeur heb gehad. Perkash geeft heel goed les. Daarnaast is hij geduldig, oprecht en kundig. Bij Perkash ben je op het goede adres als je je rijbewijs in 1 keer wil halen. Althans dit is mijn ervaring. Dank je wel Perkash. Ga zo door met je uitstekende werk👌

Fabienne
10
star star star star star

Hele fijne, rustige lessen. Alles wordt goed uitgelegd en je gaat beetje bij beetje steeds meer zelf doen. Op het moment dat hij ziet dat je iets hebt geleerd, laat hij je weer een stapje verder gaan naar zelfstandig rijden. Hij blijft altijd heel rustig, ook als je een fout maakt. Ik heb echt enorm genoten van de rijlessen en heb veel lol gehad. Betere rijlessen had ik me niet kunnen wensen!

Ocker Hazelbag
10
star star star star star

Ik kan Rijschool Future, maar op een manier beschrijven, dat is professionele begeleiding met daarbij een zeer ontspannen omgeving waarin je deskundig wordt geholpen bij jou persoonlijke ontwikkel punten. Het kon ook niet anders dan dat ik in één keer ben geslaagd Perkash BEDANKT!!!

Qwincel van Strijen
10
star star star star star

Ze begeleiden je van begint tot eind, dus totdat je je rijbewijs haalt. Ze zijn flexibel en houden rekenen met jou beschikbaarheid voor het inplannen van de lessen. Tijdens de rijles leer je niet alleen wat nodig is om te kunnen slagen maar ook hoe je echt veilig en goed kan rijden.

Qwincel van Strijen
10
star star star star star

Bij rijschool Future heb ik een hele goede ervaring gehad. Heel relaxed en met veel respect wordt je behandeld. Afspraken en betalingen worden duidelijk gemaakt, er is geen onduidelijkheid. De lessen bij rijschool Future waren heel goed. Ook hier voelde ik me op me gemak. Ik wil Rijschool Future nogmaals bedanken.

Vinay Jankie
10
star star star star star

zeer goede ervaring aan het rijden met rijschool Future, zeker aan te raden!

Thom van Brakel
10
star star star star star

Ik kan met trots zeggen dat ik mijn rijlessen bij rijschool Future succesvol heb afgerond. Dit kwam vooral door mijn rij-instructeur, Perkash, een aardige geduldige man die ervoor zorgt dat je zonder zorgen de weg op kan. Het fijne van de instructeur was dat hij niet alleen negatieve maar ook positieve feedback terug gaf, zodat je vol zelfvertouwen in de auto reed. \r\nKortom, bij rijschool Future krijg je op een prettige en rustige wijze rijles. Een zekere aanrader! Dank u wel voor de fijne rijlessen!

Anjani Gopal
10
star star star star star

Heb met heel veel plezier en vertrouwen mijn rijlessen doorstaan en in een keer het examen gehaald door een goede instructeur, genaamd perkash. Hij is heel professioneel en geduldig en geeft goede feedback waardoor alle lessen waardevol zijn! Ik beveel rijschool Future zeker aan!

Vanita
10
star star star star star

Goed lesgegeven met een goede planning en ik heb heel snel mijn rijbewijs gehaald!

M. Reitsma
10
star star star star star

Ik heb bij Perkash zeer goede lessen gekregen en heb snel veel geleerd. Ook altijd een goede sfeer in de auto.

Lennart
10
star star star star star

Ik heb een fijne ervaring opgedaan met de rijlessen bij Perkash. Perkash is geduldig, rustig en vriendelijk rijinstructeur. De sfeer in de auto was altijd ontspannen en gezellig. Kreeg ik altijd goede begeleiding, motivatie en veel ruimte om te leren. Hierdoor ben ik in één keer geslaag.! Echt een aanrader!

Sabina
10
star star star star star

Perkash is de beste rij-instructeur ooit. Hij helpt de leerlingen altijd. Bij mij ging het in het begin wat stroef, maar perkash stond me altijd bij in moeilijke en goede tijden. We hebben veel meegemaakt. Leuke gesprekken, mooie momenten. Ik zal perkash nooit vergeten. Een geweldige man , ook naast zijn werk. Ik wens u al het geluk verder , hoop dat u veel geslaagden krijgt en een mooie toekomst verder.

Arvin
10
star star star star star

Eerst naar twee rijscholen geweest waar ik bijna niets heb geleerd. Ik besloot naar een andere rijschool te gaan en ben via een vriend bij Parkash terechtgekomen. Vanaf de eerste les al had ik er vertrouwen in dat ik snel zal slagen bij hem. Hij bleef me continu tijdens de lessen begeleiden en geeft ook hele handige tips bij bijzondere verrichtingen. Alle bijzondere verrichtingen gingen tijdens me examen goed. Naast de goede lessen is het ook altijd gezellig in de auto. Parkash, bedankt voor al de lessen en je geduld!

Marie
Bekijk meer reviews

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen.nl

Verkeersschool Leidschendam

Spoedcursus rijles Leidschendam

Rijbewijs met spoed

Wil je met spoed je rijbewijs halen in Leidschendam? Dat kan bij Rijschool Future uit Den Haag. Je krijgt bij Rijschool Future een intensieve rijopleiding met veel begeleiding. Onze ervaren instructeurs leren je dan ook graag alle fijne kneepjes. Bij ons kun je zelfs binnen 30 dagen jouw rijbewijs halen. We spreken van te voren af wanneer je rijexamen gaat doen. Vervolgens plannen we op basis daarvan de lessen in. Zo ben je in no-time klaar om af te rijden en jouw rijbewijs te halen.

Beste rijschool Leidschendam

Beste rijschool regio Den Haag

De beste rijschool word je niet zomaar. Wij streven er in ieder geval naar om je zo goed mogelijk te begeleiden tot en met het praktijkexamen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Met rijlessen bij Rijschool Future slaag je voor jouw rijexamen en stap je de auto in is als verantwoordelijke en zelfverzekerde weggebruiker. Wij hebben ons doel pas bereikt wanneer je na je rijexamen en het theorierijexamen ook echt kunt en durft te rijden. Boek nu een proefles.

Autorijles Leidschendam met een vaste instructeur

Het is ons streven om elke rijles weer het beste uit jou te halen en jou uiteindelijk te kunnen feliciteren met jouw rijbewijs. En het halen van je rijbewijs is al moeilijk genoeg, wij zorgen daarom dat je een vaste instructeur krijgt en ook altijd met dezelfde auto rijdt. Ook het praktijkexamen leg je met dezelfde auto af.

Proefles in en rond Leidschendam

In een proefles schatten we in hoeveel lessen je nodig hebt. Op die manier weet je wat je kunt verwachten. Ook bekijken we dan of je in aanmerking komt voor een spoedcursus. Daarmee kun je binnen 30 dagen al je autorijbewijs halen. Voor een proefles rijden we in en rond Leidschendam, we halen je hiervoor thuis op.

Onze rijlespakketten op een rijtje

€1095

Start

20 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • Gratis 1 x Online theorie cursus t.w.v € 45,00
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen
Meest gekozen
€1.495

Compact

30 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • Gratis 1 x Online theorie cursus t.w.v € 45,00
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen
€1.795

Ruim

37 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • Gratis 1 x Online theorie cursus t.w.v € 45,00
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen
Gratis proefles inplannen

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €45,- per uur.

Snel je rijbewijs nodig?

€1.600

Spoedcursus

30 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • Gratis 1 x Online theorie cursus t.w.v €45,00
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen

Binnen 1 maand je rijbewijs

Wil je jouw rijbewijs binnen een korte tijd halen? dan is onze ‘spoedcursus’ een goede uitkomst. Dit kan zijn voor je werk, maar bijvoorbeeld ook omdat je vlak voor de vakanties jouw rijbewijs wilt hebben.

De proefles is de eerste rijles waarin wij een beeld van je kunnen schetsen wat betreft het auto rijden. Dit is dus voor jouw het moment om te laten zien hoe snel je de draad oppakt en voor ons om te zien wat je aan kunt. Aan de hand hiervan kunnen we samen overeenkomen of de 'spoedcursus' pakket het beste bij je past.

Vraag nu een proefles aan

Examens

Examen Kosten
Praktijkexamen €235,-
Tussentijdse toets (TT) €200,-
BNOR examen €250,-
Faalangstexamen €250,-

Betaalwijze

Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis

Lestijden

Maandag 08:00-21:00
Dinsdag 08:00-21:00
Woensdag 08:00-21:00
Donderdag 08:00-21:00
Vrijdag 08:00-21:00
Zaterdag 08:00-21:00
Zondag 08:00-21:00