Den Haag - Rijschool Future

Rijschool Den Haag

Plan vandaag nog je gratis proefles

Ben je woonachtig in Den Haag, meld je dan direct aan voor een proefles bij onze Autorijschool Den Haag.

Gratis proefles aanvragen

Tijdens de proefrijles kruip je zelf 90 minuten achter het stuur. Zo kijken we naar jouw vaardigheden en bepalen we met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Ook bespreken wij samen welk pakket het best bij jou past en wat dit gaat kosten.

 • Eerst proefles daarna beslissen
 • We halen je thuis op
 • Weten waar je aan toe bent
 • Geen verrassingen achteraf
Onze leerlingen geven ons een

Wat zit er inbegrepen in het lespakket

Gratis Theoriecursus

t.w.v. €89,50

Gratis Theorie Examen

t.w.v. €32,50

Inclusief CBR Praktijkexamen

t.w.v. €235

Rijlessen in Den Haag

Voor de goedkoopste prijs

Studenten hebben vaak geen groot budget, daarom hebben we voor al onze rijopleidingen voordelige pakketten samengesteld zodat jij voordeliger de opleiding kan volgen bij onze rijschool in Den Haag. Zo haal je met een betaalbare rijles pakket, die op jou is afgestemd gemakkelijk je rijbewijs.

Waarom kiezen voor Rijschool Future in Den Haag?

We zorgen voor een goede start en ondersteunen je volledig bij alles wat er bij de rijopleiding geregeld moet worden. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring kunnen op doen met het inschatten van het aantal lessen en het te behalen niveau per rijopleiding. Uiteindelijk hebben leerlingen hierdoor minder lessen nodig en halen sneller het rijbewijs.

Onze prijs

Losse les

Nu voor €40per uur
 • Nu tijdelijk praktijk herexamen voor 165 euro
 • Betaal per uur, per pakket of gespreid per maand
 • Plan elke dag van de week lessen in
 • Klantenvertellen beoordeling van 9.9
Pakketten en prijzen

Rijles in je eigen tempo

Je kunt meerdere lessen per week afspreken in Den Haag en rijden we vaak 2 rijlessen van 60 minuten. Zo heb je genoeg tijd om alle vaardigheden die je nodig hebt onder de knie te krijgen.

Op jouw manier

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw persoonlijkheid en leervaardigheid, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen in Den Haag.

Gedreven rijinstructeurs

Je krijgt altijd rijles van een gedreven instructeur met specialisatie in faalangst die niet zal rusten totdat jij dat roze pasje in je portemonnee hebt.

Wat anderen over ons zeggen

10
star star star star star

Ik had mijn rijlessen bij deze rijschool en heb alles in 1 keer gehaald. Alles wordt rustig en netjes uitgelegd en er wordt voldoende tijd besteed aan jou tot je alles goed onder de knie hebt!

Paul docter
10
star star star star star

Ik heb met veel plezier rijles gevolgd bij Perkash. Ik vind hem een heel goede lerlaar: rustig en geduldig en heel scherp(niets ontgaat hem) zodat ik erg op mijn gemak was,en met steeds meer vertrouwen achter het stuur zat. Hij wist heel goed in te schatten hoeveel feedback ik tijdens het rijden kan verwerken.Ik had een leuke klik met hem, Perkash is heel aardig.

Joost
10
star star star star star

Bij Rijschool Future heb ik top kwaliteit rijlessen gehad. Geduld,respect en vertrouwen. Je voelt je gewoon op je gemak.Heel relax, geen gespannen sfeer in de auto. Ik als leerling heb heb een ontzettend fijne rijlessen achter de rug. Echt klasse. Ik heb mijn rijbewijs ook in 1 keer gehaald Rijschool Future nogmaals bedankt

Shanta
10
star star star star star

Mijn rijlessen bij Rijschool Future heb ik met heel veel plezier gevolgd. De rij-instructeur is zo geduldig, geeft veel aandacht en is begripvol. Komt altijd op tijd, is niet bezig met zijn telefoon(wat bij andere rij-instucteurs wel het geval is).Krijg heel veel tips en goede uitleg.Kortom een top rijschool, raad ik een ieder aan die van plan is om rijlessen te volgen. P.S heb mijn rijbewijs ook in 1 keer gehaald.

Guusje
10
star star star star star

Zeer kundige instructeur naar mijn beleving en je weet eerlijk waar je aan toe bent met betaling, afspraken op papier enzovoort. Daar ik veel berichten lees en in mijn omgeving negatieve verhalen hoor van rijscholen die de afspraken niet nakomen en waarbij je ontzettend lang moet wachten, adviseer ik oriënterende mensen die willen starten met een rijopleiding dit bij rijschool Future te doen.

Arupa
10
star star star star star

Na een zeer slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik overgestapt bij Perkash. Zeer professionele en vriendelijke rijinstructeur. Beste rijinstructeur met veel geduld en aandacht. Alles op eigen tempo. Een rijinstructeur die heel erg gefocust is op persoonlijke begeleiding en je heel erg goed helpt. Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ben Perkash zeer dankbaar!!

Fauwsianath
10
star star star star star

Ik heb altijd zonder problemen met rijschool Future gereden. De instructeur geeft op een hele prettige manier les en zorgt ervoor dat je ook echt weet wat je doet. Je ziet meteen dat de instructeur veel ervaring heeft en weet waar hij over praat. Door te lessen bij rijschool Future ben ik in 1x geslaagd!

Santosh
9,3
star star star star star_half

Na meerdere rij-instructeurs gehad te hebben, ben ik gaan lessen bij Perkash. Hij kan goed uitleggen, heeft veel geduld en geeft je tijdens het lessen bruikbare tips en trics. Hierdoor kreeg ik meer zelf vertouwen en ben ik natuurlijk geslaagd. Ook langs deze weg bedankt Perkash, je bent een Topper!

Sjarla
10
star star star star star

Via een andere rijschool ben ik in contact gekomen met Perkash. Ik ben blij dat ik hem als rij-instructeur heb gehad. Perkash geeft heel goed les. Daarnaast is hij geduldig, oprecht en kundig. Bij Perkash ben je op het goede adres als je je rijbewijs in 1 keer wil halen. Althans dit is mijn ervaring. Dank je wel Perkash. Ga zo door met je uitstekende werk👌

Fabienne
10
star star star star star

Hele fijne, rustige lessen. Alles wordt goed uitgelegd en je gaat beetje bij beetje steeds meer zelf doen. Op het moment dat hij ziet dat je iets hebt geleerd, laat hij je weer een stapje verder gaan naar zelfstandig rijden. Hij blijft altijd heel rustig, ook als je een fout maakt. Ik heb echt enorm genoten van de rijlessen en heb veel lol gehad. Betere rijlessen had ik me niet kunnen wensen!

Ocker Hazelbag
10
star star star star star

Ik kan Rijschool Future, maar op een manier beschrijven, dat is professionele begeleiding met daarbij een zeer ontspannen omgeving waarin je deskundig wordt geholpen bij jou persoonlijke ontwikkel punten. Het kon ook niet anders dan dat ik in één keer ben geslaagd Perkash BEDANKT!!!

Qwincel van Strijen
10
star star star star star

Ze begeleiden je van begint tot eind, dus totdat je je rijbewijs haalt. Ze zijn flexibel en houden rekenen met jou beschikbaarheid voor het inplannen van de lessen. Tijdens de rijles leer je niet alleen wat nodig is om te kunnen slagen maar ook hoe je echt veilig en goed kan rijden.

Qwincel van Strijen
10
star star star star star

Bij rijschool Future heb ik een hele goede ervaring gehad. Heel relaxed en met veel respect wordt je behandeld. Afspraken en betalingen worden duidelijk gemaakt, er is geen onduidelijkheid. De lessen bij rijschool Future waren heel goed. Ook hier voelde ik me op me gemak. Ik wil Rijschool Future nogmaals bedanken.

Vinay Jankie
10
star star star star star

zeer goede ervaring aan het rijden met rijschool Future, zeker aan te raden!

Thom van Brakel
10
star star star star star

Ik kan met trots zeggen dat ik mijn rijlessen bij rijschool Future succesvol heb afgerond. Dit kwam vooral door mijn rij-instructeur, Perkash, een aardige geduldige man die ervoor zorgt dat je zonder zorgen de weg op kan. Het fijne van de instructeur was dat hij niet alleen negatieve maar ook positieve feedback terug gaf, zodat je vol zelfvertouwen in de auto reed. \r\nKortom, bij rijschool Future krijg je op een prettige en rustige wijze rijles. Een zekere aanrader! Dank u wel voor de fijne rijlessen!

Anjani Gopal
10
star star star star star

Heb met heel veel plezier en vertrouwen mijn rijlessen doorstaan en in een keer het examen gehaald door een goede instructeur, genaamd perkash. Hij is heel professioneel en geduldig en geeft goede feedback waardoor alle lessen waardevol zijn! Ik beveel rijschool Future zeker aan!

Vanita
10
star star star star star

Goed lesgegeven met een goede planning en ik heb heel snel mijn rijbewijs gehaald!

M. Reitsma
10
star star star star star

Ik heb bij Perkash zeer goede lessen gekregen en heb snel veel geleerd. Ook altijd een goede sfeer in de auto.

Lennart
10
star star star star star

Ik heb een fijne ervaring opgedaan met de rijlessen bij Perkash. Perkash is geduldig, rustig en vriendelijk rijinstructeur. De sfeer in de auto was altijd ontspannen en gezellig. Kreeg ik altijd goede begeleiding, motivatie en veel ruimte om te leren. Hierdoor ben ik in één keer geslaag.! Echt een aanrader!

Sabina
10
star star star star star

Perkash is de beste rij-instructeur ooit. Hij helpt de leerlingen altijd. Bij mij ging het in het begin wat stroef, maar perkash stond me altijd bij in moeilijke en goede tijden. We hebben veel meegemaakt. Leuke gesprekken, mooie momenten. Ik zal perkash nooit vergeten. Een geweldige man , ook naast zijn werk. Ik wens u al het geluk verder , hoop dat u veel geslaagden krijgt en een mooie toekomst verder.

Arvin
10
star star star star star

Eerst naar twee rijscholen geweest waar ik bijna niets heb geleerd. Ik besloot naar een andere rijschool te gaan en ben via een vriend bij Parkash terechtgekomen. Vanaf de eerste les al had ik er vertrouwen in dat ik snel zal slagen bij hem. Hij bleef me continu tijdens de lessen begeleiden en geeft ook hele handige tips bij bijzondere verrichtingen. Alle bijzondere verrichtingen gingen tijdens me examen goed. Naast de goede lessen is het ook altijd gezellig in de auto. Parkash, bedankt voor al de lessen en je geduld!

Marie
Bekijk meer reviews

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen.nl

Verkeersschool Den Haag

Spoedcursus rijles Den Haag

Wil je snel je rijbewijs halen in Den Haag of omstreken? Geen probleem. Bij Rijschool Future kun je al binnen 30 dagen je rijbewijs halen via onze spoedcursus. Een spoedcursus rijbewijs is handig als je geen tijd of zin hebt om een langdurig rijlessentraject te doorlopen. Zo ben je in no-time klaar voor je praktijkexamen bij het CBR.

Beste rijschool Den Haag

Wij streven ernaar om de beste rijschool te worden van Den Haag. Zo staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en hoog slagingspercentage. Je krijgt bij ons altijd voldoende tijd om aan alles te wennen en wordt auto rijden iets waar je écht plezier aan hebt zodat je zelfverzekerd je praktijkexamen in gaat bij het CBR!

Autorijles Den Haag met een vaste instructeur

Het is ons streven om elke rijles weer het beste uit jou te halen en jou uiteindelijk te kunnen feliciteren met jouw rijbewijs. En het halen van je rijbewijs is al moeilijk genoeg, wij zorgen daarom dat je een vaste instructeur krijgt en ook altijd met dezelfde auto rijdt. Ook het praktijkexamen leg je met dezelfde auto af.

Proefles in en rond Den Haag

In een proefles schatten we in hoeveel lessen je nodig hebt. Op die manier weet je wat je kunt verwachten. Ook bekijken we dan of je in aanmerking komt voor een spoedcursus. Daarmee kun je binnen 30 dagen al je autorijbewijs halen. Voor een proefles rijden we in en rond Den Haag, we halen je hiervoor thuis op.

Onze rijlespakketten op een rijtje

€975

Start

20 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • 1 x praktijk herexamen voor €165
 • Gratis 1 x theorie cursus t.w.v €89,50
 • Gratis 1 x theorie examen t.w.v €32,50
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen
Meest gekozen
€1.495

Compact

30 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • 2 x praktijk herexamen elk voor €165
 • Gratis 1 x theorie cursus t.w.v €89,50
 • Gratis 1 x theorie examen t.w.v €32,50
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen
€1.795

Ruim

40 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • 2 x praktijk herexamen elk voor €165
 • Gratis 1 x theorie cursus t.w.v €89,50
 • Gratis 1 x theorie examen t.w.v €32,50
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen
Gratis proefles inplannen

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €40,- per uur.

Snel je rijbewijs nodig?

€1.600

Spoedcursus

30 lessen van 60 min

 • Incl. 1 x praktijkexamen t.w.v €235
 • 2 x praktijk herexamen elk voor €165
 • Gratis 1 x theorie cursus t.w.v €89,50
 • Gratis 1 x theorie examen t.w.v €32,50
 • Gratis proefles
 • Vaste instructeur
 • Gespreid betalen

Binnen 1 maand je rijbewijs

Wil je jouw rijbewijs binnen een korte tijd halen? dan is onze ‘spoedcursus’ een goede uitkomst. Dit kan zijn voor je werk, maar bijvoorbeeld ook omdat je vlak voor de vakanties jouw rijbewijs wilt hebben.

De proefles is de eerste rijles waarin wij een beeld van je kunnen schetsen wat betreft het auto rijden. Dit is dus voor jouw het moment om te laten zien hoe snel je de draad oppakt en voor ons om te zien wat je aan kunt. Aan de hand hiervan kunnen we samen overeenkomen of de 'spoedcursus' pakket het beste bij je past.

Vraag nu een proefles aan

Examens

Examen Kosten
Praktijkexamen €235,-
Tussentijdse toets (TT) €200,-
BNOR examen €250,-
Faalangstexamen €250,-

Betaalwijze

Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis

Lestijden

Maandag 08:00-21:00
Dinsdag 08:00-21:00
Woensdag 08:00-21:00
Donderdag 08:00-21:00
Vrijdag 08:00-21:00
Zaterdag 08:00-21:00
Zondag 08:00-21:00

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen

Een proefles is belangrijk om te bepalen of je je prettig voelt bij onze rijschool. Klikt het dan geven we je een deskundig advies over een persoonlijk aangepast lesplan.
De meeste leerlingen nemen het rijles pakket ‘Compact’ met 30 rijlessen. Indien uit de proefles naar voren komt, dat er sprake is van faalangst, adviseren we altijd om het pakket ‘Ruim’ te kiezen. Dit pakket bestaat uit 40 autorijlessen, hierdoor is er meer tijd om naar een rijexamen toe te werken. Tijdens de proefles adviseert de instructeur welk rijlessen pakket het beste bij jou past.
De rijlessen in de pakketten zijn goedkoper dan losse lessen. Daarnaast is het praktijkexamen, theoriecursus en theorie examen inbegrepen en hoeft je niet telkens na iedere rijles een les te betalen. De pakketten zijn zo ingesteld dat we jou optimaal kunnen voorbereiden op het praktijkexamen.

Je kunt ook kiezen voor losse rijlessen. Bij losse rijlessen bepaal jij zelf wanneer je wilt lessen. Je betaalt je rijlessen per keer en je maakt telkens een nieuwe lesafspraak. Voor iedere les betaal je contant, via bankoverschrijving of online via iDeal.

Als je twijfelt over wat je wilt kiezen, dan is het raadzaam om een proefles af te spreken. Je instructeur krijgt dan een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na afloop kan hij jou adviseren over het voor jou meest geschikte rijbewijs pakket. Deze proefles is geheel vrijblijvend.
Nee, dit hoeft niet. Wij vinden het belangrijk, dat je na de proefles de tijd krijgt om goed na te denken over wat je wilt, en vooral hoe snel jij je rijbewijs in bezit wilt hebben. Gebruik deze tijd ook om bijvoorbeeld met je ouders te overleggen. Een dag na de proefrijles zullen wij jou bellen om te vragen of je door wilt gaan.

Deze vrijblijvende manier in combinatie met onze prettige manier van lesgeven zorgt ervoor dat we door ons leerlingen een 9.9/10 worden beoordeeld. Uiteraard is het altijd mogelijk om wel direct te beginnen met een pakket, des te sneller jij de weg op kunt.
Wanneer jij wilt. Je kunt deze week al starten, maar later is natuurlijk ook prima. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar.
Om te mogen lesrijden hoef je geen theoriecertificaat te hebben. Het wordt wel aangeraden om dit z.s.m te gaan halen. Een eendaagse theoriecursus en examen zit in je pakket inbegrepen na je proefrijles.
In 1 dag leren we jou alles wat je moet weten om het theorie examen te halen. Geen boeken uit je hoofd leren, maar krijg dat wat echt belangrijk is om te slagen voor je theorie examen. Om 8:00 uur ‘s ochtends beginnen en aan het einde van de dag gaan we samen naar je theorie examen. Alles wat je moet weten hebben we je geleerd en jij slaagt voor je theorie examen.
Na kennis te hebben gemaakt zullen de eerste lessen op rustige wegen met weinig ander verkeer zijn. Doel is voertuigbediening en –beheersing. Daarna zullen we dit uitbreiden. Naast eenvoudige verkeersopgaven komen dan de bijzondere manoeuvres ook vrij snel aanbod. Daarna komen de complexere verkeersopgaven aan bod. Uiteindelijk zullen we de puntjes op de i gaan zetten.
Nadat je instructeur heeft aangeven dat je bijna klaar bent voor je praktijkexamen, zullen wij deze voor je aanvragen bij het CBR in jouw regio. Dit duurt ongeveer 4 – 6 weken, afhankelijk van hoe druk het op dat moment bij het CBR is. We zullen dus altijd voor je laatste rijlessen alvast je rijexamen inplannen, zodat deze datum goed aansluit op je rijlessen.

Let op: het is wel belangrijk dat je tijdig begint met het leren van je theorie, zodat je snel op theorie-examen kunt.
Wanneer je last hebt van faalangst of rijangst kan de stap tot het nemen van rijlessen erg groot zijn. Wij adviseren dit dan ook aan te geven tijdens je proefles. Je instructeur is hier dan direct van op de hoogte en kan er voor zorgen dat jij in een prettige omgeving en met de juiste hulp toch succesvol aan je rijopleiding kunt beginnen!
Bij het kiezen van een rijschool heb je vele mogelijkheden en hangt af van je persoonlijke omstandigheden welke rijschool voor jou het beste is. Ga je voor een grote lesauto of ga je voor de goedkoopste rijlessen. Het is zeker net zo belangrijk om een klik te hebben met je rijinstructeur, aangezien je vele uren met hem of haar in de auto zit. Raadpleeg voor meer info over de beste rijschool de rijschool checker van het CBR (https://www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker.htm)
Als je 16 jaar bent, kan je al starten met het behalen van je rijbewijs. Je rijbewijs kan je halen met de leeftijd van 17 jaar. Tot en met 18 jaar ga je dan met een coach naast je de weg op.
Een rijles kost gemiddeld ruim € 42 per uur. Per rijschool kunnen de kosten voor rijlessen verschillen. Dit kan te maken hebben met de regio, het type en de grootte van de lesauto en de lengte van de rijles. Bij de ene rijschool duurt een rijles één uur, terwijl de rijles bij een ander bijvoorbeeld 50 minuten of anderhalf uur duurt. Een losse rijles kost bij Future 40 euro. Als je gaat voor een rijles pakket betaal je per les een lager bedrag.
Gemiddeld hebben leerlinge 40 rijlessen nodig om aan het praktijkexamen deel te mogen nemen. De BOVAG geeft als richtlijn, dat iemand van 18 jaar ongeveer 41 rijlessen nodig heeft. Bij elk jaar dat iemand ouder is, is er één rijles meer nodig. Dit is uiteraard een gemiddeld cijfer. De één heeft meer aanleg dan de ander en ook faalangst kan een rol spelen bij de hoeveelheid rijlessen die nodig zijn.
Zorg voor een goede voorbereiding en maak van het rijexamen doen een niet te groot ding. Luister niet naar tips van anderen en probeer niet foutloos te rijden. Rij zelfverzekerd en besluitvaardig. Pas je snelheid aan, aan de situatie. Dat is het meest belangrijke als het om snelheid gaat. Laat je rij instructeur meerijden. Mocht je zakken, dan weet hij welke fouten je hebt gemaakt waar je dan in vervolg lessen aan kunt gaan werken.
Als je slaagt voor jouw autotheorie bij het CBR, is het theoriecertificaat 1,5 jaar geldig. Wacht dus niet te lang met je rijlessen, want na 1,5 jaar moet je opnieuw theorie examen doen. Het allerbelangrijkste is toch wel, dat je zonder een theoriecertificaat geen praktijkexamen mag doen.

Nadat je op je 17e je rijbewijs hebt gehaald ben je in Nederland standaard een beginnend bestuurder voor 5 jaar. Dit houdt dus in, dat je tot en met je 22e een beginnend bestuurder bent.
De rijlessen bij rijschool Future krijg je in een Hyundai I30.
Het onderdeel 'theorievragen' bevat in totaal veertig vragen. Dertig vragen gaan over de 'Verkeersregels' en tien vragen gaan over 'Verkeersinzicht'. Van deze veertig vragen moet je er '35' goed hebben. Je mag in dit onderdeel dus maximaal vijf vragen fout beantwoorden. Bij 'Gevaarherkenning' krijg je 25 vragen, waarvan je er '13' of meer goed moet hebben. Hier mag je dus maximaal twaalf fouten maken.
Een theorie-examen kan je zelf aanvragen via mijncbr.nl (CBR). De kosten hiervan bedragen euro 34,50. Maak je gebruik van een rijlessen pakket van Rijschool Future, dan is het theorie examen gratis.
In het rijlessen pakket is de rijbewijs theorie cursus gratis. Deze cursus heeft een waarde van 89,50 Eur.
Een spoed cursus om je rijbewijs te halen kost 1600 Eur. Daar zit bij inbegrepen 30 lessen van 60 minuten, het praktijkexamen, de theoriecursus, het theorie-examen en herexamen. Natuurlijk beginnen we met een gratis proefles.
Om de weg op te mogen, wil het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) op de hoogte zijn van jouw medische gezondheid. Mocht je bijvoorbeeld beperkingen hebben aan armen of benen of speciale medicijnen slikken, dan moeten zij dit weten. Met een vragenlijst wordt gecheckt of je geschikt bent om auto te rijden.
Een tussentijdse toets is een proefexamen, dat plaatsvindt als je ongeveer 75% kan van wat er bij het praktijkexamen van je verwacht wordt. Tijdens dit proefexamen kun je een vrijstelling verdienen voor bijzondere verrichtingen (zoals parkeren en omkeren). Als je die vrijstelling krijgt, hoef je die verrichtingen dus niet meer te doen op het eerste praktijkexamen. Het belangrijkste is, dat de examinator je vertelt, wat je nog moet verbeteren voor het praktijkexamen.

Veel mensen met een rijbewijs vragen om advies. rijangst komt vaak voor. Overweeg je een rijangst opfriscursus te volgen, dan ben je bij Rijschool Future uit Den Haag aan het goede adres. Het vooraf (online) invullen van het intakeformulier geeft een goed beeld van de ontstaansgeschiedenis van je rijangst. Zo kunnen we je een persoonlijk advies aan reiken over het vervolg en het plan van aanpak om je van je rijangst af te helpen. We bespreken de situaties waar je het meeste moeite mee hebt en gaan alle punten na waar we tijdens de begeleiding aandacht aan gaan besteden.
Rijles nemen bij een BOVAG-rijschool geeft je een garantie van deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen, een betrouwbare rijles-overeenkomst en een goed slagingspercentage. Het BOVAG Garantiefonds Rijscholen zorgt ervoor, dat je altijd een vooruitbetaalde opleiding kunt afmaken bij een andere BOVAG-rijschool, mocht de betreffende rijschool failliet gaan.
Met een Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen. U mag ook maximaal acht personen vervoeren. U kunt met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen. Zolang het ledig gewicht plus het laadvermogen van de aanhanger maar minder is dan 750 kg.
Ja, dat is mogelijk. U kunt zelf, samen met je rij-instructeurr van de rijschool je lesuren vooruit inplannen

Dat is mogelijk. Veel van onze leerlingen heeft eerst bij een andere rijschool rijlessen gevolgd.

Het annuleren van een rijles dient minimaal 24 uur voor aanvang van de rijles te geschieden. Een rijles, die korter dan 24 uur voor aanvang is geannuleerd, wordt volledig in rekening gebracht.